Per la RÀDIO PÚBLICA Local

NOTICIA

La nova junta directiva de la Associació Catalana de Ràdio, que és la patronal de les emissores privades, demana a la Generalitat que redueixi l’oferta de ràdio pública del país. Consideren que COM Ràdio no és necessària perquè fa la mateixa funció que Catalunya Ràdio o Ràdio 4.

El nou president de l’Associació Catalana de Ràdio (ACR), Robert Serentill, s’ha fixat com a objectiu convèncer les administracions que a Catalunya hi ha un excés de ràdio pública, “doblement finançada i amb funcions redudants”. Les crítiques s’adrecen especialment cap a COM Ràdio, que consideren que s’extralimita en les seves funcions perquè treballa en xarxa amb altres ràdios d’àmbit local.

No cal dir que les intencions de l’Associació no han estat gens ben rebudes des de l’emissora pública de la ciutat. El director de COM Ràdio, Francesc Triola, ha defensat la feina que fan les ràdios locals del país, donant cobertura a informacions que altres mitjans no recullen, i el model de treball en xarxa que impulsa l’emissora.

En aquest bloc que s’acaba de crear: RADIO PÚBLICA, podràs trobar informació i adherir-te al manifest en defensa de la ràdio pública, on ja s’hi han adherit prop de 400 persones en només 1 dia.

GRÀCIES

***********************************************************************

La nueva junta directiva de la Asociación Catalana de Radio, que es la patronal de las emisoras privadas, pide a la Generalitat que reduzca la oferta de radio pública del país. Consideran que COM Radio no es necesaria porque hace la misma función que Catalunya Ràdio o Radio 4.

El nuevo presidente de l´Asociación Catalana de Radio (ACR), Robert Serentill, se ha fijado como objetivo convencer a las administraciones que en Cataluña hay un exceso de radio pública, “doblemente financiada y con funciones redudants”. Las críticas se dirigen especialmente hacia COM Radio, que consideran que se extralimita en sus funciones porque trabaja en red con otras radios de ámbito local.

No hay que decir que las intenciones de la Asociación no han sido nada muy recibidas desde la emisora pública de la ciudad. El director de COM Radio, Francesc Triola, ha defendido el trabajo que hacen las radios locales del país, dando cobertura a informaciones que otros medios no recogen, y el modelo de trabajo en red que impulsa la emisora.

Podéis dejar vuestros mensajes en FACEBOOK.

Anuncios

One response to “Per la RÀDIO PÚBLICA Local

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s