Taller de Còmic Autobiogràfic Manlleu

El passat dia 25 de novembre i 2 de desembre, es va celebrar a la Biblioteca BBVA de Manlleu, el Taller de Còmic Autobiogràfic, dins del marc del projecte BiblioLab a càrrec de la Diputació de Barcelona.

Van ser dues sessions formatives molt interessants. Les assistents van participar activament i van aportar projectes per desenvolupar en classe.

En la primera sessió vam repasar i llegir alguns dels millors còmics autobiogràfics nacionals i internacionals: des de Maus, a Fun Home o María i Jo. Arran d’àixò, vam poder veure la importància de la catarsi i neteja interior que genera un autoanàlisi, i tot el que revelem quan narrem les nostres experiències i anècdotes.

Vam obrir un diàleg per analitzar la relació actual de l’autobiografia amb les rrss i com millorar les nostres publicacions diàries.

En la segona sessió les alumnes van portar diversos projectes que vam analitzar a classe, amb l’objectiu de buscar-los el millor format possible i un estil gràfic adequat. En la taula es van donar cita des d’un còmic clàssic, a una idea destinada per a publicació diària en rrss o una futura publicació pictogràfica online sobre malalties i disfuncions.

Per complementar, vam tenir temps de xerrar sobre com i on publicar: fanzines, blogs online, fires, trobades i crowfundings.

Dues sessions molt completes, que segons el meu parer, es van quedar curtes, donada la receptivitat de les noies que van assistir.

Gràcies a totes les assistents, a la Núria (cap de la Biblioteca) i al seu equip, per la seva amabilitat i ajuda.

PROPER TALLER:

GRANOLLERS BIBLIOTECA ROCA UMBERT

DIMECRES 17 i DIVENDRES 19 DE GENER

Places esgotades.

 


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s